Proefpakket: 4 koelverse maaltijden voor €25,-

header-uitgekookt

Dagvers gekookt met maximale versheid

Vrijblijvend bestellen, gratis bezorging

Nu 4 maaltijden voor slechts €25,00

Proefpakket: 6 vriesverse maaltijden voor €29,99

Diepvriesmaaltijden, lange houdbaarheid

Keuze uit 170 verschillende gerechten

Nu 6 maaltijden voor slechts €32,50

Kant en klaar maaltijden Teuge

Opties achterhalen voor verse kant en klaar maaltijden bestellen in Teuge? Middels onze site bieden we alle belangrijke aspecten. We leggen je uit wat een maaltijdservice voor voordelen heeft, en welke personen hiervan kunnen profiteren. Tevens gaan we dieper in op de aanwezige type maaltijden. Je kunt natuurlijk ook direct leveranciers vergelijken. Tevens kan je ook info opvragen voor bedrijven (zakelijke service). De voordelen van opwarmmaaltijden zijn groot. Het eten is erg smaakvol en iedereen kan ze in principe moeiteloos zelf verwarmen. De ontwikkeling van deze maaltijden heeft zeker niet stilgestaan. Wil je nog meer weten? Check dan eerst de FAQ (populaire vragen). Over enkele dagen de eerste maaltijden proeven? Overweeg dan een proefpakket aan te vragen.

RegioGelderland
GemeenteVoorst
PlaatsTeuge
Postcode7395
Website gemeentewww.voorst.nl
kant-en-klaar-maaltijden-teuge

Kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgen?

Vergelijk actuele aanbiedingen en bestel voordelig het proefpakket

Hoe werkt de maaltijdservice in Teuge?

Vind jij koken niet leuk? Zoek jij naar opties voor meer tijd voor jezelf? Een smakelijke kant en klaar maaltijd heeft veel voordelen. Zo hoef jij zelf niet meer naar de supermarkt en de maaltijd staat in korte tijd op tafel. De laatste jaren maken steeds meer mensen er gebruik van. Kies bijvoorbeeld voor: Doperwtenpuree en/of Champignonsoep. In de box hieronder vind je meerdere segmenten Nederlanders die profijt kunnen hebben van de maaltijdservice:

  • Senioren en ouderen: Ouderen in Nederland hebben veel baat bij opwarmmaaltijden. Door het bestellen van senioren maaltijden zijn ouderen veel zelfstandiger. Deze etenswaren bevatten belangrijk voedingsstoffen, zijn zoveel mogelijk vrij van toevoegingen en E-nummers en kan men eenvoudig opwarmen. Voor de oudere doelgroep zijn deze speciaal ontwikkelde gerechten een uitkomst. Bijvoorbeeld om een gezonde bloeddruk te krijgen of om de hersenen gezond te houden. Er zijn ook veel dieetmaaltijden ontwikkeld. Voor veel diëten en allergieën zijn er specifieke keuzes te maken. U kunt denken aan leefstijlen als lactosevrij, eiwitrijk, zoutarm, glutenvrij, en diabetes, vetarm, koolhydraatarm, natriumarm.
  • Hulpbehoevenden: Gehandicapten hechten ook veel waarde aan kant-en-klaar maaltijden. Op deze manier hoeft er minder zorg ingekocht te worden. Voor mensen met kauw- en slikproblemen bieden vloeibare en gemalen gerechten ook veel praktische voordelen.
  • Drukke gezinnen: Een gemiddeld gezin heeft het enorm druk. Werk, studie en andere vrijetijdsbestedingen moeten allemaal in de agenda ingepast worden. Even snel een maaltijd maken lukt dan niet altijd. Met gezonde kant-en-klaar maaltijden kan het hele gezin op die drukke dagen toch gezond eten. Zo blijft er waardevolle tijd over om aan andere dingen te besteden.
  • Afgestudeerden: Werk, school, muziek en andere vrijetijdsbestedingen: soms kan de druk erg groot zijn. Dagelijks een verse en gevarieerde maaltijd koken lukt vaak gewoon niet. Op deze drukke dagen een kant-en-klaar maaltijd opwarmen is dan een goed idee en is tegenwoordig ook heel erg gezond. Ze zitten vol groenten en eiwitten en bevatten niet zoveel, zout, vet en andere toevoegingen.

Kant-en-klare maaltijden aan huis in Teuge: welke soorten zijn er?

Op het moment dat je zoekt naar oplossingen voor gezonde thuismaaltijden in Teuge dan heb je eigenlijk drie varianten: diepvries, koelvers en tafeltje dekje (warm). Elke maaltijdvorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. We vertellen je hieronder meer over de breedte van het assortiment, financiën, kwaliteit en bezorgopties.

  1. Een koelverse maaltijd wordt 100% vers bereid met vaak lokale ingrediënten. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij je thuisbezorgd. Je kunt deze bewaren in de koelkast. De etenswaren kun je ongeveer 4/5 dagen goed houden.
  2. Een diepvriesmaaltijd bezorgen in Teuge? Deze gaat na bereiding door een speciale vriestunnel. Zo blijft versheid, smaak en kleur in goede conditie. Je kunt het maandenlang bewaren in de vriezer. In de regel per box van 6 gerechten aan huis geleverd.
  3. De Tafeltje dekje maaltijd wordt vers gekookt en warm bezorgd. Een uitkomst wanneer zelfstandig koken tot het verleden behoort of als opwarmen simpelweg niet meer gaat. Het is iets duurder dan koelvers- en vriesvers.
bezorgmaaltijd-teuge

Aanbod maaltijdservices vergelijken

In de tabel hierna bieden we een database met professionele bezorgers van warme maaltijden in Teuge. Per bedrijf vind je informatie als assortiment en de kosten. Druk op de button van een maaltijdservice om onze ervaringen te lezen.

Landelijke Leveranciers Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
mealhero
Bestel extra boodschappen mee
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Regionale instellingen voor thuismaaltijden

In de volgende tabel doorzoek je eenvoudig een weergave van regionale leveranciers. Dit kunnen zijn zorginstellingen, welzijnsorganisaties, cateraars, stichtingen, slagerijen. Op dit platform vind je ook informatie over maaltijdbezorging in Loenen, Klarenbeek en Wilp.

LeverancierAdresPostcodePlaats
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
Carinova MaaltijdserviceSt. Jozefplein 17415 EHDeventer
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Weergave met lokaal georiënteerde bedrijven van senioren maaltijden. Een wijziging doorvoeren? Stuur ons dan een bericht.

Maaltijden voor bedrijven in Teuge

Ook bedrijven maken veelvuldig gebruik van bedrijfsmaaltijden. Denk dan o.a. aan personeel dat overwerkt. Kantoren beschikken vaak niet over eigen apparatuur. Een zakelijke maaltijdservice kan flexibel en snel maaltijden afleveren. Bestellen kan vaak nog tot kort van tevoren. Let op: er moet wel genoeg koelruimte zijn om de maaltijden op te slaan. In het gedeelte hieronder sommen we enkele voorbeelden op van maaltijdvoorzieningen voor bedrijven.

  • Bedrijven kunnen veel profijt hebben van overwerkmaaltijden. Bijvoorbeeld wanneer er een studiedag ingepland is of wanneer een vergadering uitloopt. In dit soort situaties wil je graag de mogelijkheid bieden om op kantoor een warme maaltijd te nuttigen.
  • Ook zorgcentra (zoals serviceflats, dagbesteding en leefgroepen) hebben vraag naar warme maaltijden voor hun bewoners. Soms op de kamer, maar soms ook in een seniorenrestaurant. Normaliter werken ze samen met bekende bezorgers van magnetronmaaltijden in Teuge. Zo betalen cliënten niet teveel voor hun maaltijd.
  • Meerdere thuiszorgorganisaties hebben banden met plaatselijke maaltijdvoorzieningen. Via dergelijke instellingen kan soms een levering worden ingepland voor het ontvangen van warm eten via tafeltje dekje. De medewerkers kunnen soms ook helpen bij het bereiden en opwarmen van de maaltijden.
  • Ook de kinderopvang (zoals kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties) kunnen ouders verder ondersteunen met kant-en-klaar maaltijden. De kinderen kunnen zodoende een lekkere en gezonde maaltijd nemen nog voordat hun ouders ze komen ophalen.

Koelverse- en diepvriesmaaltijden thuis laten bezorgen

Ontdek de mogelijkheden: groenterijke gerechten zonder moeite op te warmen!


FAQ: vaak gestelde vragen over maaltijdbezorging aan huis

Staan kant-en-klaar maaltijden gezond bekend?
Tegenwoordig zijn kant-en-klare gerechten steeds beter voor het lichaam. Ze bevatten veel minder zout, vet en toevoegingen ten opzichte van jaren geleden. Het Voedingscentrum communiceert op haar website waar een gezonde warme maaltijd in Teuge in de regel aan moet voldoen. 150 – 200 gram groente, maximaal 2 gram zout, gebruikmakend van volkoren producten, max. 100 gram aan vlees of vis en natuurlijk minimaal 25 gram eiwit. Op de verpakking staat vaak meer info over de ingrediënten en voedingswaarden. 1 portie bevat mag zo’n 700 Kcal bevatten.

Uit welke onderdelen bestaat een opwarmmaaltijd?
Een reguliere maaltijd kent 3 afzonderlijke onderdelen. Ten eerste zijn dit groenten, vaak van het seizoen. Vaak combineer je dit met koolhydraten (aardappelen, pasta). En als laatste heb je vlees/vis/vleesvervangers. Veel aanbieders hebben wekelijks weer nieuwe gerechten. Je kunt genieten van typische Hollandse recepten, verse gerechten met seizoensproducten en culinaire verrassingen. Denk aan Gekookte aardappels en Rode kool met gehakt schotel.

Hoe snel kan ik een thuismaaltijd opwarmen?
Het verwarmen van een koelverse- of diepvriesmaaltijd gaat heel gemakkelijk. Je verwarmt de maaltijd in ongeveer 30 – 40 minuten op 120 graden in de oven. Mocht je dit te lang duren dan bespaar je veel tijd met de magnetron. Opwarmen gaat in zo’n 6 – 10 minuten op 550 – 800 watt. Bestel je een warme tafeltje dekje service? Dan wordt het eten gewoon warm bezorgd in Teuge.

Wat kost een bezorgmaaltijd in Teuge?
De prijzen van de verschillende maaltijden liggen ver uit elkaar. Elke bezorgdienst hanteert zijn eigen prijzen. In het bijzonder het type maaltijd zie je terug in de prijs. Een reguliere diepvriesmaaltijd bestel je al vanaf €4,85. Een dagverse maaltijd heeft een iets hoger prijskaartje (gemiddeld €6,35. Voor een tafeltje dekje maaltijd betaal je ongeveer €8,00 tot €9,00 incl. bezorging. Heb je graag iets voor en na? Bij veel organisaties kan je ook de keuze maken voor soepen (vanaf €1,50) en dessert (vanaf €1,10).

Waar kan ik kant-en-klaar maaltijden vinden?
Verse maaltijden worden via allerlei winkels aangeboden. Je hebt de supers, slagerijen en groentewinkels. Deze bedrijven hebben vaak een dagverse voorraad. Sommige van deze winkels doen ook aan bezorgen. Ten tweede kan je gebruik maken van de maaltijdservice Teuge. Dat zijn bijvoorbeeld grootschalige keukens die zich volledig hebben toegelegd op het bezorgen van maaltijden aan huis. Als laatste hebben we nog de zorgorganisaties en wijkrestaurants die diverse maaltijdvoorzieningen aanbieden.

Heb ik recht op een subsidie via de gemeente Voorst?
Op de website www.voorst.nl doorzoek je de specifieke subsidies binnen deze gemeente. Zo kun je informeren naar maaltijdhulp die is aan te vragen binnen de WMO-regeling. In aanvulling hierop kun je soms aanspraak maken op regelingen vanuit de WLZ, de bijzondere zorgverzekeringswet (ZVW) en soms ook de bijzondere bijstand (BZ). De gemeente kijkt dan kritisch naar het inkomen, vermogen en de zorgindicatie.